Описание
[b]Спининг Байк Falcon - SP0803-2[/b] е Вашето решение, в случай че искате кардиотренировка в домашни условия: развива функциите на сърдечно-съдовата, дихателната, отделителната, ендокринната система и аеробния капацитет на организма, издръжливостта, оформянето на фигурата, като чрез изпълняваната на него циклична двигателна активност, [b]топи телесните мазнини и намалява излишното тегло[/b].

Велоергометърът е кардио уред, особено полезен за хора, чието ежедневие е свързано с недостатъчна двигателна дейност, или обездвиженост, хора с наднормено тегло и излишно количество мазнини.

[b]Подходящ е и за хора, които желаят да моделират условията на тренировка на шосейните колоездачи. [/b]

Няма свободен ход на движение на педалите, което създава условията на непрекъснатост при педалирането.

За да се доближи да условията на тренировка на шосейните бегачи, [b]Спининг Байк Falcon - SP0803-2 [/b]има голям маховик и устройство на педалите, което да позволи влагане на усилия и от движещия се нагоре крак. Така [b]разхода на калории е почти двоен[/b], сравнение с обикновените велоергометри.

[b]Доверете се на специалистите![/b]

[b]ФУНКЦИИ:[/b] - Механична натоварваща система

- Тегло на маховика – 15 кг.

Спинбайкa е предназначен за моделиране на състезателна, шосейна велосипедна тренировка у дома.

Маховикът с тегло 13 кг. и фиксираната верига, създават чувството и доставят удоволствието все едно осъществяваш реалното колоездене. Има възможност за промяна на положението на седлото, чрез патентованата плъзгаща система.

Уредът е подсигурен със спирачка за внезапно спиране, което гарантира безопасността при тренировка. Спирачката се активира чрез натискане. Уредът има транспортни колелца, което улеснява преместването. Модел, с дизайн и изработка, вдъхновени от спинбайка на Schwin.

[b]ПАРАМЕТРИ:[/b]

- Максимално тегло на трениращия 140 кг.
- Размери д. 220 см. , ш. 150см. , в. 160см.
- Тегло 45 кг.

[b]Производител : Falcon (USA). [/b] Продукт известен още и като SP 0803 2, SP08032, SP0803 2, SP 0803-2
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^